Hi mommies

Nak tanya pendapat..kalau kita pakai lotion badan yg ada paraben, is it harmful to baby kandungan? Kandungan baru dalam 6w.. #firstbaby

3 Balas

kenapa nak pakai yg ada PARABEN? kalau TERPAKAI, boleh buang dah kot.. bukan membahayakan baby saja, membahayakan u sekali tauu..

1y ago

tu la sy terpakai..tak perasan sblm ni lotion tu ada. tq sis sy terus buang 🙏

boleh jadi..but better elakkan ya ...kita pakai pun meresap kat kulit

1y ago

noted tq sis🙏🙏

paraben tak bagus… boleh stop pakai ye sis

1y ago

ok noted tq sis..dh stop pakai🙏🙏