Rawatan akar gigi

Hi, nak tanya pandangan.. sy kena buat rawatan akar gigi. Dan rawatan tu perlu x-ray.. klinik swasta cakap tk boleh x-ray sbb sy dh pregnant 17 minggu tapi bila sy pergi klinik kerajaan kata boleh..Mana satu sy nak percaya ni ye #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

x-ray mmg tak sesuai utk ibu mengandung. tapi kalau terpaksa, nk buat mcm mana.

1y ago

kalau boleh tahan takpela. kalau dah darurat, Dr terpaksa utamakan yg utama