Hi Ibu minta pendapat...

Nak tanya.... pad apa yang sesuai ye? lepas bersalin?... kena beli yang bertali tu kan??.. lepas tu balik rumah kita boleh pakai jenis letak dkt panties tu kan? brand apa yang sesuai?.. harap membantu.. ##bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #firsttimemom #advicepls #firsttimemom #firsttimemom

1 Balas

Tak kisah pun mana2 pad, janji awk selesa. Klu reti pkai jenis tali, terpulang. Sy tak pandai, jenuh pkir nk pkai mcm mana. Last2 beli pad mcm seluar tu dgn pad maternity biasa.

1y ago

Sy beli brand pureen (plastik pink). Dia ada sediakan skali plastik nk buang pad in case kita takde plastik.