Upt makin pudar

Nak tanya , normal ke upt makin pudar? Masa awal dulu upt makin pekat , masuk 8w upt jadi sangat² samar . 7w haritu ada scan nampak janin, doc suruh dtg time 11w nanti . Adakah sebab Hcg semakin tinggi yang membuatkan upt tak dapat detect dengan betul? Ibu² kt sini cek upt smpai berapa weeks? #bantujawab #ingintahu

1 Balas

Hook effect sis. Normal. Once UPT +ve, takyah check dah. Saya dulu check sekali je masa 5 weeks pastu dah.

4w ago

Iye sis. Check sekali je bila dah +ve.