Sebulan selepas czer susah nak bangun

Hi nak tanya normal ke susah nak bangun dari katil selepas sebulan beranak czer? Tidur mengiring pun tak reti lagi sebab terasa beban di perut bila cuba mengiring. Kadang2 berjalan pun rasa tak boleh nak berdiri tegak lagi. Tak selesa nak berdiri tegak. Ada sesiapa macam saya? Ada tips untuk jadi normal semula? #firstmom #ingintahu #czerianmom

1 Balas

sye czer jugak. seminggu je rasa sakit. lps tu lincah dh buat kje. cube mengiring tu ltk bantal celah kaki. satu kaki tinggi, satu kaki rendah. byk kn mkn orange utk vit c. lps tu cube pkai bengkung jenis zap tu dkt bwh perut tu. atau maternity belt. utk ampu masa bgun dgn berjalan.