32minggu sakit ari ari

Hi nak tanya normal ke kalau sakit bahagian ari2 bila baring nak pusing atau bangun sakit sangat rsa macam sengal2 gitu. #firstmom #seriusnanya

2 Balas

normal. dah rasa dah dulu. seksa ye. elakkan tido atas lantai, nanti susah nak bangun. Sy haritu mintak suami angkat sebab tak boleh nak bangun sendiri. lepas tu mmg baring atas sofa, tak pun katil je.

7mo ago

faham sangat. nanti dah bersalin hilanglah

35 weeks Tengah merasai nyaaa skg. Bila nak terkencing bangun Dari katil Tu sgt sakit. Sakit tak tertanggung sgt! Da lah bangun katil nak kencing satu malam 5,6 Kali 😭

7mo ago

btul sama saya rasa. nk jln pon sakit.