PITAM rasa nak tumbang

Hi..nak tanya normal ke kalau kita tiba2 rasa nak pitam..melayang je kepala nii.. btw sy dah 14w3d..#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Sy pun tgh merasai yg sm..sy 12w skrg solat pun dduk rasa nafas laju mata berpinar berpusing..tekanan x tghi kdg2 rendah..hb stkt ni ok ms bk bku pink bcaan 12..

Saya dulu masa trim 1 tiap hari sakit kepala.. tekanan darah tinggi mgkin alahan kot.. tp utk selamat better pegi cek klinik sbb takut darah tinggi