Assalamualaikum mom

Nak Tanya normal ke kalau baby umur 1 bln 25hari die x De berak 2hri.susu kuat kita bgi susu badan 24 jm x De campur dgn susu tepung normal ke tu risau pulak kan sbb first time and ni pun anak sulung #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Wslm . Sy pernah tny kwn sy sbb ank dia pernah xberak . Dia ckp tu xde mslah sbb dia df kite kalau minum susu formula tu kene risau . Kalau xsure lg cube tny doc ye sis .

Kakak ipar sy dh 5 anak.. Dia ckp Normal sis kalau susu badan.. Anak serap vitamin dri susu badan.. Anak sy pun berak 2 hingga 3 hari skali..