Baby Mengeras

Nak tanya normal ke eh prengent sec baby kalau baby mengeras ? And bila baby mengeras adakah patut ke hospital segera ya ? #secbaby #secondbaby

2 Balas

kalau mengeras tuh sekejap2 itu normal je puan , tapi kalau mengeras tu datang dengan pakej sakit dan 5/10min dia mengeras better ke hospital ..

normal sis. kalau 37/38w Tu dah bole bersalin dah. lg2 kalau dekat due, mmg normal

2y ago

mcm saya 36 tgh skit ni fkir nak g hospital dh malam pulak ..skit mcm segugut bhgian bawah perut