Tumpah Darah ??

Nak tanya, normal ke darah keluar banyak sekali ketulan darah. Tapi saya tak buat apa pun. Dari posisi baring nak duduk darah laju je keluar. Darah warna merah pekat sekali ketulan. 2-3 kali jugak jadi. Saya pantang hari ke 20. Tumpah darah ke tu? #kongsiCerita #tolong_dijawab

1 Balas

Kalau rasa blood flow unusual, boleh pergi checkup di klinik.

3mo ago

Saya bukan nak takutkan awak. Memang itu realiti. Kalau awak tak yakin, pergi check. At least lega rasa hati. Boleh berpantang dengan aman.