Darah Nifas

Hi. Nak tanya. Normal ke dah hari ke 19 bersalin masih ada darah nifas on off. Kadang ada kadang takde dan bewarna coklat. Dulu masa bersalin anak 1st nifas tak lama pun. Ni macam tak sudah sudah dan setiap kali ada darah tu perut rasa tak selesa

6 Balas

sy masih ade .bersalin 7.2.tapi bila pakai pax xder plak..bila nk buang air kecil,die keluar MCM lendir gitu.

sy masih ada,bersalin 4/2..on off jg darah nifas,kdg byk kdg tu ckit je darah kluar..

Saya bersalin 22/1 haritu dah 33 hari .. masih on off

darah nifas antara 40-60 hari

kita sampai dh nk 2 bulan sis

nifas max 60 hari sis