Daki kepala baby

Hi , nak Tanya nk guna apa atau cmne cara nak bersihkan daki kepala baby ya ?? dh guna minyak rambut buah zaiton tu then sikat daki tu tapi lepas tu jadi merah kulit kepala dia seakan Luka pun ada .. jadi sy stop cara tu .. shampoo pun xhilang dakinya .. ank sebelum ni kepala xberdaki banyak .. #bantujawab #SeriusTanya

5 Balas

saya guna minyak kelapa dara, spray di tuala pastu gosok pelan2..

1mo ago

sy guna brand dr suraya minyak kelapa dara premium.. sy bli kt tijarahzulaikha.. taip je kt google