Scan detail

Nak tanya mummy semua... Ada tips tak sblm kta buat scan detail...Sy pertama kali...kandungan usia ke 20 minggu ..Sy juga ibu yg berusia 40 thn...#bantujawab #SeriusTanya

3 Balas

Pastikan makan dan buang air kecil dulu sebelum buat scan.. scan tu lama paling cepat 40min saya pula kena sampai satu jam 2 kali kena jalan2 bagi baby gerak

Okok.Paham2..Mkseh utk tipsnya puan..Nanti sy cuba google lagi

sy bca kt Google sblm nk scan detail mkn aiskrim/air sejuk/bnde mnis

3mo ago

biar baby bnyk grk.. sng nk belek2 mse scan.. klau x bby tdo je