Perut baby tak sama dengan minggu

Nak Tanya mummy kat sini , saya 31 minggu 4 hari dah . Harini saya scan baby semua ok ikut minggu kecuali perut baby 27 minggu tak ikut minggu dia . Macam mane ye cara saya patut buat . Lagi nak dekat beranak ni HB pulak tak naik naik 😭😭 #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu #seriusnanya #tolongbagijawaban kalau ada mummy kat sini tahu cara boleh bagitau saya .

1 Balas

lari dalam 2 week doc kata takpe. asal dalam graf pembesaran..doc ada suruh refer pakar x?

6mo ago

ada . saya Tengah tunggu doktor pakar call je