15weekHarike4

Nak Tanya mommy sye ada beli susu EnframamaA+ Baru Try tadi minum sikit Tapi memang begitukah dia punya rasa macam lain sikit🤣sye ikut 6 sudu . sye nak Tanya Mommy harusnya itu brpa sudu 1 cawan sye minum rasa Vanilla #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

sy pun try enfamama masa 1trimester . Sy dan suami try ikut step dekat kotak tu. Tkejut 6scoop. Skali minum, bketul sbb pakai air panas🤣 lepastu paksa diri minum smpai abis sbb mcm manis sgt. Tekak geli2 rasanya sbb mnis🤣 . Tp 2x ja repeat beli, lepastu sy xdah dah beli utk kli ke 3 . sbb xmcari pun selera ni ,,🤣

1st preggy dlu.. Suami bancuh air sejuk.. Sedap minum sejuk. Dari 6 sudu try tukar 3 sudu je

Guna 3 sudu dan air sejuk.. jd sedap sikit. Awal2 dulu sy pun ltk 6 sudu terkejut rasa🤣

Saya letak 2 sudu.. Takut terlalu manis...

kurangkan sukatan JD 3 sudu pun boleh.