Perancang yang ok

Nak tanya mommy’s boleh suggest tak perancang apa yang ok? Atau boleh share journey makan/pakai perancang tu?

1 Balas

anak 1st makan pil 2 bulan lepas bersalin sampai umur anak 2th 3bulan sy stop. merancang sendiri dan pregnant lg masa anak umur 5th lebih. anak 2nd makan pil start umur anak 2 bulan dan berhenti makan pil semasa anak berumur 1th 6bln. 6 bulan lepas tu pregnant anak ke 3. sekarang sy inject depo,umur baby dah nak masuk 7 bulan