Salam to all mommies

Nak tanya mommies semua shopping barang baby prefer beli online atau walk in ke baby store? Boleh tak share dgn kite #firstmom

3 Balas

first mom jugak and belum beli lagi barang². tapi bincang² dengan suami prefer walk in kedai. sebab boleh rasa sendiri kualiti kain.

1y ago

Kan i pon rasa macamtu baju mmg kene walk in sebb i ade tengok kat shoppe, mcm wipes tissue ke ape ke i rasa murah jugak tau compare dgn kedai. Tulah i pon belum beli ape ape lagi😂 tengah survey2 hehe

Kita beli dekat Manjaku Babymall dengan pergi beli dekat mana2 Baby Expo

1y ago

Wah yeke so far you shopping manjaku harga die okay tak🫣 hahah,

better walk in..boleh pegang & nilai sendiri kualiti brg, saiz, etc

1y ago

Isee i baju je shopping babyshop yang lain i beli shoppe je sebb quality and banyak jugak kan skrg brand yang trusted dah ade kat shoppe. So senang bagi mom to be macam i ni yang cepat penat and semput 😂