SCAN ULTRASOUND

Nak tanya, mommies semua buat ke NT scan masa pregnant 12-13 weeks dulu? Saya tak terbuat NT scan masatu and baru tahu penting juga. scan2 after tu baru follow up betul2. mcm detail scan etc. skrg dah 27 weeks. hopefully all okay

2 Balas

Sy buat haritu Dr kata tak perlu kalau kita takde keturunan down syndrome. InshaAllah baby okay2 je. dah buat detail scan kan? so InshaAllah takde apa. sebab detail scan pun boleh cek abnormalities jugak

1y ago

Haah sis, detail scan dah buat alhamdulillah semua okay sahaja. sbb banyak sgt jenis scan, sampai terlepas pandang yg itu 😅 sis dah week berapa? semoga dipermudahkan

alhamdulillah lusa masuk 26w. semoga dipermudahkan urusan awak juga 🥰