Masih belum period lepas bersalin dah 77 hari dah

Nak tanya memang normal ke tak period sejak habis berpantang 44 hari tu sampai sekarang? Sebelum saya ambil depo pun masih belum period... Ada yang sama macam saya? #firstmom

3 Balas

Sama dengan saya sis tapi saya hari ke 81 takdatang period lagi saya pernah bersama suami saya sekali . Saya takambik perancang saya rancang sendiri

Saya cucuk depo period dtg tanpa henti 🥲 mmng ramai cakap cucuk depo bnyak effect hm nyesal

9mo ago

Ya ada yg bertahun tkmai period . Tpi tulaa bila fikir blik tkdtg period pon bahaya . Dtg period berlebihan pon bahaya hm . Mkn ubat stop period pon tk jalan 😭 tunggu bulan 10 nie baru boleh tukaq makan ubat

awak fully bf ke ,kalau fully bf nornal tak period.

9mo ago

haah saya fully bf. ohh macamtu keee thank youu