Complete misscarriage

Nak tanya. Lepas complete misscariage. Xda buat d&c. Berapa kerap kenormalan darah beku keluar waktu keluar darah nifas

2 Balas

setiap org x sama sis...ada yg kluaq sehari tu smua skali.... mcm sy 2 minggu sblm complete miscarriage mmg dok kluaq darah je...jd lepas kluaq kantung tu dlm 3,4 hari je dh bersih....lps tu period mcm biasa la...

Klu sy dulu hbis shja darah beku kluar 2-3week …sebulan kemudian period darah normal …tpi ikut penjagaan and Body jg tak semestinya semua org sma tu…hihi