Ibu mengandung, pemakanan

Nak tanya la kita 3 months tpi mmg betul craving ramen, ibu ibu semua ,,, ramen boleh makan ke🥺😭 tolonggggg, bahaya tak kalau kita makan ramen

26 Balas

sy makan ramen carbonara yg plastik pink tu. yg tu kurang sikit pedasnya. tp meragam la jugak perut. ulang alik toilet 😅.

Kalu teringin baik makan sikit dr x makan. Cuma makan tu berpada2 la. Jangan arini makn esok makan lagi makan lagi.

Sy pun mcm nak je makan maggie tp suami dgn family tak bagi 😆😆😆 kalau dpt izin makan, makan jelah haha

sy awal khamilan dh makan ramen yg pedas tu , tiap minggu makan , skrg dh 3bulan dh tk teringin makan

saya pon makan sbb teringin. sy makan dlm suap.. sbb risau.. hehe. skrg sy 6 week.

Alahai teringin makan je , jgn la mkn sampai bermangkuk2. Ckup la sepeket ke😂

saya hari tu teringin sngt, dan suami bagi jugak dan mkan berpada pada hehe

sy makan ramen yg kaler plastik pink tu, letak cheese sikit utk hilang pedas

saya makan, tp separuh bagi husband. asal dapat rasa je

sama la teringin.. tp risau nk makan..