Boleh ke serah diri lambat?

Nak tanya korg, boleh ke kita serah diri lambat seminggu ke hospital ? Due date sy esok 24/08. Tapi sy masih takde tanda2 nak bersalin. Cuma kaki je naik bengkak sikit. Sy gdm diet control #dalamdilema #dilema #seriusnanya

2 Balas

saya due esok jgk. nurse saya ckp kalau xdak tanda2 kena dtg kk jmpa dr amik tarikh baru utk due. tu saya la.kalau awak nurse ad pesan apa2 x?

2y ago

ataupon utk lebih jelas cuba wsap nurse yg jaga awak

GDM on diet kena serah diri sehari sebelum due. Try tengok buku pink tu. Ada tak ayat “not allow post date” dan tarikh IOL