Bayi 4 Bulan Batuk Kering

Hi nak tanya, knapa baby batuk2 je? Dia takde demam or selsema. Kdg2 kalau dia main2 or menangis mmg batuk2. #ingintahu #firstmom

4 Balas

Baby sy mcm tu . Tapi selagi die ade selera minum susu in sha allah okay . Tp kalau lama sngt better pegi klinik cek tekak baby . Kalau semuanya okay, just tunggu die sembuh sendiri

sama sis dgn anak saya. nk masuk 4bulan. tak tao la batuk betul ke atau dia buat2 batuk. kdg risau jgak. demam selsema tak de pun .

12mo ago

sme ank kita. dia buat2 btuk.. ank sy 5 hr ag 4 bln

Sama baby sayapun 4 bulan kerap batuk Kosong/Kering,Tapi saya Ada terbaca kadang Sebab air liur dia yg banyak sngat .

11mo ago

anak sy juga 4 bulan sis. batuk sekali dua je. x ade demam. x ade selsema. menyusu pun okey je. aktif semua nya . tp tu lah batuk" mcm tu . risau sy. sis bawa check pe klinik x ?

Sama mcm anak sy tiap kali main/ nangis mesti ada batuk2 kering. Demam selsema tkde🫠