6weeks 6day

Nak tanya klau nak scan skrg ni boleh tak? Ke kena tunggu 10weeks keatas baru nampak. #firstbaby #ingintahu

3 Balas

kalau nak tau kedudukan kantung boleh jee g scan sis . nanti dalam 10 11w repeat lg nak tngok baby okay tak

1y ago

Aah saya nak tngok kedudukan kantung je Alhamdullilah dlm rahim dah pegi scan td

saya 6w5d. scan kelmarin. dah nampak dah. ada heart beat baby sekali

1y ago

Sama lah, saya 6w6d scan dah nmpak ada heart beat baby jgak😊

klau bleh..tnggu smpai 8w..sbb ipar sy scan masa 7w hnya nmpk kntung sja