kandungan 5week dlm apps

nak tanya kiraan apps dah 5minggu tapi check stil negatif knp ye ? dh delay lebih 11 harini . perut sakit mcm segugut2 je dan keluar lendir putih . boleh bantu #pleasehelp #bantusharing #TTC

2 Balas

mcm mne boleh tau dh 5w kalau upt negative?? mkna nya x pregnant la sbb upt xboleh detect hormon hcg dlm bdn. x semestinya kite x period kite mengandung sis. tau mmg berharap sgt nak zuriat. tapi upt awk dh tunjuk kn negative skng ni. kalau betul pregnant dh 5w dh ade line even samar2. cube la try beli clearblue digital. kalau tulis not pregnant tu, try again next month. jgn putus asa.

Klu UPT -ve maknanya tak pregnant tu awk, tak pun nnt awk cuba buat UPT lagi, mudah2an ada rezeki 🤲🏻🥰