36 weeks 4 hari

Nak tanya, kenape makin mak dekat due makin bengkak kaki? Haritu pernah jadi sekali sbb banyak jalan , pastu dah surut. Tapi ni ddk rumah pon bengkak lagi . Sampai tangan pon bengkak😅#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

36 weeks 4 hari
2 Balas

Dulu saya dari 34 weeks sampai 38 weeks kaki bengkak tak surut2. Doktor suruh tinggikan kaki masa tidur & masa bekerja (kalau bekerja).

sama dengan saya. rasa kne banyak exercise. tapi kalau tangan bengkak setahu saya bahaya. baik sis pergi klinik.

2y ago

pergi klinik sis. takut kurang calcium.