Luka czer rasa keras

Hi nak tanya kenapa luka czer saya ada rasa keras ya kat dalam ya? Tdi kat klinik tanya doc, doc cakap okay memang normal. So nak tanya pendapat mommies yg bersalin czer, adakah mengalami benda yg sama? #firstbaby #firsttimemom

3 Balas

Normal sis tapi elakkan buat kerja berat yg boleh bgi tekanan pada luka sis tu.. makin sis buat byk kerja makin luka tu keras n rasa pedih sikit.. saya yg setahun ni pun masih akan rasa keras tmpt luka kalau buat kerja byk n angkat berat

7mo ago

ohhh okay sis. thank you

meaning keras? dkt line operate tu ke? mungkin ada keloid.

7mo ago

keras di bahagian pangkal luka tapi rasanya kat dalam

Ye normal.. sy faham maksud keras awk tu..