Appointment hospital

Nak tanya kalauu kita ade appointment dgn dokter dkt hospital sbb ade masalah kita boleh dapat surat atau apa apa ke? Sebabnya majikan ade ckp kalau appointment & checkup dia suruh mintak mc 😅 saya pun pelikk. Harap membantuu

5 Balas

Sis boleh minta mc atau time slip. Tapi kalo di hospital skrg ni mc mmg direct dgn dr. Blh minta lps dah habis consult semua. Kalau majikan minta appoitmen print shj buku pink yang diorg tulis tarikh tu😁

1y ago

Okay awak tq so much

rasa mcm diorg bagi surat appointment tuh je. tapi kalau ni try la tanya doktor boleh tak nak minta mc.

1y ago

boleh try minta kt doktor sendiri ,kot dpt ke kan . kalau tak dpt bagi time slip tuh la kot

blh je dpt mc dari doctor. u kena inform dkt doctor sebelum balik.

1y ago

Ohh i see nnti, next appointment i try

Lps jumpa doctor boleh request mc.

1y ago

Oh yeke. Sbb dr tak pernh ckp mungkin sbb saya tk pwrnh tnya kutt

sis dah try minta ke? mmg dapat mc?

1y ago

Belum lgi sis. Esok baru appointment nnti kalau dpt kita update yee