Scan 14weeks

Nak tanya , kalau saja2 nak scan beby boleh ke ? Sbb last scan masa dia 10minggu haritu. Tp kalau nak scan saja2 kt klinik swasta mau bgtau mcm mana ? Ckp nak scan for baby 14weeks ka? Begitu?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

sy sebulan sekali buat. sehari sblum gi kk checkup, sy mst akan pergi buat 2d growth scan. saja nk tgk dia membesar elok, nk dgr heartbeat sume. pastu nnt esoknya gi kk sy bawak scan tu, nurse lekatkn dlm buku pink sy. dia fhm je. dia tahu kita excited hihi

kalau sis duk area KL try la 2D Growth Scan dekat sonobee. Rm28 je. murah sikit berbanding klinik biasa

Ckap je mau scan preggy.. diorng nnty Ckap juga tu Klau mau beklinik maksud mau buka buku pink..hehe

Kalau saja2 sy cakap nk buat growth scan je. Dr pon faham hehe

Boleh cakap nak buat growth scan ☺️