Spotting darah

Nak tanya.. kalau nmpk spotting darah sikit tapi tak rse sakit pape tu kiranya tu tanda dh nk bersalin ke atau mcm mna ya?? #firstbaby #bantusharing

2 Balas

tanda bersalin juga tu,klau ikut pengalaman sya masa anak first kluar lendir cmpur darah tpi tak sakit perut lagi ..sya relax² je smpai hari ke 3 kluar lendir cmpur darah tu sekali dgn contraction dtg 5 minit skli bru saya pergi hospital..smpai hospital bukaan 3cm..skrg tengah menunggu hari utk anak 2nd pula,tak tahu lagi turun tanda mcm mna yg 2nd ni😅..org ckp lain anak lain turun tanda tu🤣,so menunggu je la sya🤭

nurse saya pesan kalau ada keluar darah pergi jee hosp check . kalau takde pape doc akan suruh balik tp atleast check dulu