Barang baby makan 6bulan

Nak tanya kalau kita tak beli periuk nasi baby n food processor baby tuh boleh pakai periuk biasa tak ? Nak beli blend lain yang murah tapi bukan food processor tuh . Sbb mahalllll kan 🥲 #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

tak wajib pun. sy masak bubur ats api, lpstu guna hand blender saja nk bg tekstur halus. bby mkn halus takat 2bln saja..lpstu dh blh intro nasi lembik semua tu

11mo ago

sis beli hand blender yang macam mana ye ? boleh share