Boleh ke berpuasa?

Nak tanya, kalau kita dah sarat mengandung ni boleh ke berpuasa? #firstmom #ingintahu #firstbaby

3 Balas

Saya masa puasa tahun lepas saya cuba juga untuk puasa, saya hampir pitam waktu berjalan. Mata nampak warna putih kepala berpusing ii. Rupanya tekanan darah saya rendah, doctor nasihat supaya takpuasa. Kalau badan sis jenis kuat, boleh je puasa. Try dulu 1 hari kalau boleh tahan, inshaa allah boleh ! ❤️

kne niat puasa and sahur mcm biasa. puasa sampai mne yg larat. kalau x larat boleh buka. jgn pksa diri. kalau kata pkul 8 pg dh x larat boleh je buka.

Kalau sis larat boleh jer puasa.. Tp kalau x larat jgn paksa diri ye.