Makan zincofer

Nak tanya, kalau kita dah makan zincofer… boleh ke nak makan acid folic and vit c?#firstbaby

2 Balas

Sbnrnya zincofer tue da ckup… vit c bole untuk tmbhan supplement

Boleh kalau doktor yang prescribed. Doktor bagi awak supplement apa je?

1y ago

Zincofer tu je, saya tanya dia takpayah makan folic acid ke dia cakap takpayah dah cukup. Tapi tertanya tanya sebab tengok orang lain makan banyak ubat even dah makan zincofer