Scan nampak kantung

Hi nak tanya . Kalau gambar macam ni, kantung ke ?? Dan baby ada dalam tu ?? Sy sebenarnya trauma sbb mse 1st pregnancy dulu scan2 tk nmpak apa2. Then gugur. Harap kalini gambar ni memberi sejuta bahagia lah untuk saya . Doktor ckp dah ada baby, kaki tgan kepala smua ad. Tp sy tk nmpak. Hehe. Saya dah 10w. Mse scan ni 9w. #ingintahu #pleasehelp #firstmom

Scan nampak kantung
5 Balas

klu kk mmg nmpk dkt skrin saja..so bila dktr ckp tu, perati je la monitor tu. print out punya mmg blur. klu dktr kata dh ada, means ada la tu.

8mo ago

Thank you sis

saya masuk 10w...doktor d kk scan, nampak semua. cukup sifat dah, tinggal tunggu baby membesar je. doakan ye agar d permudahkn segala2nya

mesin kat kk memang tak clear🤣haritu sy scan 2d kat swasta nampak je semua

7mo ago

ya sis. saya scan KK...gambar blur. sekali scan bahagian o&g, semua clear...nampak baby janin gerakkn kaki🥰

Kenapa tk clear ye kantung tu ? Mcm tertutup sbb sy chek clear nmpk lubang mcm tu …

8mo ago

Tertutup apa sis ?

Better pergi klinik swasta kalau nak lebih detail & lebih terang.