Bersalin di htaa kuantan

Nak tanya, kalau bersalin di htaa kuantan nurse suruh bawa apa ye masuk labour room? Dengarnya setiap hospital lain2 .. siapa yg baru lepas bersalin di htaa kuantan boleh tlg respond? Tenkiuu

1 Balas

siap sedia ja sis benda ni letak dlm ziplock bag. baju lengan panjang,kain lampin sehelai,mitten & booties sepasang,topi,dan tuala bedung. letak siap² atas katil. nanti nak masuk LR boleh cepat2 bawa sekali. kalau sy,bersalin 3 anak nurse yg ambil sendiri dlm beg sy. tak sempat nak bawa masuk LR. nasib baik nurse² hosp tempat sy bersalin baik² semuanya. Alhamdulillah.