dah masuk 38week

nak tanya kalau 38week skrang kerap mengeras ke ? then sakit pinggang . itu tanda tanda jugak ke ? sorry #firstmom

3 Balas

Smalh 38w, mngeras n mild senggugut mmg dh slalu. Baby pun sdp lg duduk dlm siap aktif lg tu rasa mcm dia tgh korek2 je perut ni. Risau jgk ni bila tah baby nak kluar, due 19/12 kalau x kluar jgk xtau lh.

2y ago

ya allah sama la due kita 19/12 gak tapi dia macam seronok naw duduk dalam peyot skarang ni siap aktif kemain hmmm . harap dia keluar awal sebelum due 🤲🏻

sama sis,dan sakit bahagian ari2

tanda2 bersalin dah Tu sis