Bayi 8 bulan demam

Nak tanya, jangka masa normal bayi 8bulan demam berapa lama ye? jadinya tidur malam anak tak lena, dia akan merengek sekejap, lepastu lelap semula. Suhu badan pon agak panas. Boleh bagi ke ubat pada waktu² dia merengek atau basahkan badan shj ye? Klinik dah pergi 2 kali, swasta & kk dah pergi. Takde tanda² demam anak nak kebah #bantusharing #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

bagi pcm ikut jadual. disamping tu,sis tuam² badan baby. paling penting,baby jangan pakai baju,hanya pampers shj dan sy pakaikan stokin juga. pengalaman sy,anak² sy demam seawal umur 9 hari dan bila demam ambil masa 2-5 hari.

bole bg pcm yek..ank sy pn alami. br jek alami. sy ni isau kalo ank demam.