Manjakani segala macam.

Hi nak tanya if ada experience. i tengah bf anak i. lepastu boleh ka minum ayaq manjakani la apa la tu? i rasa tak boleh kan? since nurse pun cakap kalau anak kuning jangan makan jamu ka apa.. i memang tak makan. tapi i nak tau please help. #advicepls #firsttimemom #ingintahu

2 Balas

anak kuning jgn ambik dulu apa² jamu sis.kurang² tunggu anak da sebulan or da x de kuning baru ambik apa² jamu.tapi kalau mcm sy anak da 6 bln baru sy ambik.anak 1st dulu pun 6 bln baru sy start mkn jamu

6mo ago

betui. i memang takkan bahayakan anak i. mil i yang gedik nak suruh minum bagai.

Yes betul. Tak boleh. Breastfeeding mom perlu dapatkan advice daripada doktor berkenaan ubat/supplement.

6mo ago

kan,thank you jawab!