Mgtt bulan puasa

Hi nak tanya ibu2 yg berpengalaman dalam ni yg kne mgtt masa bulan puasa. Boleh share tak pengalaman macam mna? Contoh makanan apa yg diamalkan sblum mgtt or anything. #firstmom #bantujawab #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sy kena 22hb ni. start puasa pukul 10pm x silap dh lupa dh. kena dtg klinik awal pukul 8am. anak 1st dulu 2 hari sebelum nk minum air gula mmg sy betul² jaga mkn minum. xnk bg gula mencanak naik. alhamdulillah lepas minum result ok je.

3mo ago

trima kasih