Pertanyaan. Bersenam

Nak tanya ibu2 dekat sini yg berpengalaman. Ini 1st pregnancy saya. Saya pregnant 5bulan. Kalau saya workout boleh ke? Macam squats mcmtu. Boleh ke? Lepastu nak tanya juga. Boleh ke kalau kita meggeliat? Badan saya sakit sgt sbb mungkin berat dh naik. Dulu 45kg je. skarang normal la berat bdn dh naik jadi bdn pn dh sakit2. Boleh ke kalau nk menggeliat? Tolong jawab 2 persoalan ninye. Tq#seriusnanya

2 Balas

Sy xboleh mgeliat lebih2..nak2 bila bangun pagi..kaki cepat kejang🥹..kalau tgk youtube ada je senaman yg sesuai utk ibu mgandung..

boleh tp jgn stretch sgt tkut cramp saja