Susu yang sesuai

Nak tanya ibu ibu semua, ada tak yg consume susu segar. Brand apa bagus ya. Sebab saya tengok kandungan gula susu serbuk tinggi 🥲

5 Balas

Sye haritu mnum anlene tapi cirit brit.. sakit prut, then tuka Frisomom okay sgt dgn perut.. trus beli byk

Klau ad gdm boleh try susu HL atau Ambil suppliment calcium pastikan yg ada vita d or magnesium..

time preggy saya minum susu HL je sbb saya ada gdm. Hb semua okay, susu Hl ada folic acid jugak

7mo ago

perlu

Boleh try susu kambing brand Salic Goat. Insya Allah

Sy ambil pil kalsium 2bji shri gntikn susu