CSER BOLEHKAH PAKAI CARRIER

Hi nak tanya , ibu cser boleh kah pakai carrier untuk dukung anak ? #worriedmomhere #firstmom

2 Balas

Saya pun czer.Memang takutlah angkat baby guna carrier.Jgnkan baby brg berat pun tak berani angkat.Sebab masih dlm pantang lagi,skrg baru berpantang 1 bulan 3 hari.Seram giler apa lagi belakang bekas suntikan tu,kadang pandai dtg sakit dia.

1mo ago

Yer sis tq😘😊😊

dh brp bulan sis anak, sy czer anak dh 6bulan pun msih takut nk pkai carrier sbb dia mcm tekan kt tmpt tu kan 🤕

1mo ago

betul sis, terlalu awal tu sebulan .. klau terbuka mmg naya je dorg jahit balik xde bius 😣