strechmark

hi nak tanya, i dh 7 month tapi baby bumb kecik and i x rasa i ada strechmark pun. i still kena beli ke strechmark cream or sapu2 oil kt perut?

2 Balas

better sapu lotion sbb sy dulu pon mengandung xde strecthmark sbb baby bump kecik lepas branak terus timbul banyak skrg tengah preggy ank kedua tiap2 hari sapu tkut makin banyak 🤣

Yup betul untuk prevention. Saya pun takde strecthmark tapi hari2 tetap pakai lotion. Ada orang yang lepas bersalin baru naik strecthmark.

4mo ago

Dah awak. Anak dah 2y hehe