Scan gender

Nak tanya, haritu saya scan baby 17w, dr nampak baby boy, dr pon mcm yakin betul cakap baby saha baby boy, saya ada tengok kat tiktok selalunya kalau scan mcm ni mmg confirm baby boy, mummy rasa mcm mana? Sekarang dah 20w++ , saya nak start slow slow cari barang baby,

Scan gender
2 Balas

kalau ragu2, Beli je barang unisex. nanti baby dah keluar baru Beli byk brg ikut jantina

Sy msa scan 16w npk cmni boy..smlm 21w p scan mmg jelas2 npk boy..