Barang Newborn

Nak tanya #firstbaby car seat kene beli dh ? Stroller ? Atau yang kain dukung tu? #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

car seat mmg patut beli utk safety. kalau mampu, belilah. tapi kena tahu jugak ye berapa max baby boleh duduk dalam tu and all related, kena study sikit sebelum beli. carrier kalau nak beli, pastikan ergonomic. stroller kalau rasa tak larat nak dukung, boleh beli. for me stroller/carrier beli kemudian pun takpe sebab NB banyak duduk rumah je kan. ibu pun masih dalam pantang, takde nk bawak ke mana2. setakat ke klinik kejap2 tu dukung aje