makan obimin dengan bliss

nak tanya , doktor ckp mkn obimin dgn air putih atau jus buah . saya tak lalu telan ubat dengan air putih asyik keluar balik , kalau minum dengan bliss ni boleh tak ? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

makan obimin dengan bliss
4 Balas

rasanya bersusu kn? biasa susu xboleh kan? sbb sy makan zincrofer nurse xbgi minum dengan susu kena gap 2 jam kalau nak minum susu

mcm kurg ssuai.. sbb klu mnum susu pn kne gap 2 jam sblum/slepas mkn ubt..

Ni ada gula tambahan. Sugesstion dgn sunquick kosong

Tak boleh..