Selera makan

Nak tanya dgn moms, normally berapa kali para mom makan dlm sehari waktu mula² pregnancy bila takda selera makan? Saya langsung takda selera nak makan. Tadi pun lunch 11am lebih, pastu makan kismis je. Ni nak makan kalo kedua utk lunch rasa takda selera #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

sama sis.. sentiasa menolak maknn.. pening fkir mau mkn apa sda.. perut lapar sangat.. p alahan kuat btul

7mo ago

kan. itu la ba jugak yg bkin risau sebenarnya 🥹