Bekam buang angin

Nak tanya boleh ke masa mgandung mcm sy skrg 28week nak bekam buang angin dekat bahagian belakang pelipat lengan tapi belah kanan je?atau ibu2 yg ada pernah bekam semasa hamil? Sebenarnya dah lama sy nak bekam sebelum preg lg...cuma sejak kebelakangan ni ada masa angin dia makin menjadi2 sakit sangat xselesa sangat2 even dduk atau buat kerja boleh rasa ada benda yg mcm bergetar dlm pelipat blkng badan belah kanan tu je

3 Balas

ramai yg kata xboleh.. sy dlu pom tringin nk buat..sbb sakt sgt dh badan tp org2 kata bahaya utk ibu ngandung..

kalau jadi darah beku kan bahaya.

tak boleh