Check baby

Nak tanya boleh ke kita pergi KK untuk check baby sebelum buka buku pink. Sbb kdg2 risau berpuasa takut baby tak okay ke tak cukup nutrien ke. Btw , saya dah 12 weeks. Buka buku week 13. #firstbaby

2 Balas

Kalau belom ada buku pink kat kk tak boleh scan... Scan kat swasta.. Buat appointment kt sonobee paling murah weekdays

pergi kk rasanya kena mara... bek pg swasta.. hari2 stiap jam pun bole.. yg penting ada duit.. hehehe