Air kelapa

Nak tanya, boleh ke kalau kita terlalu kerap minum air kelapa biji tu? Mcm saya kadang hampir tiap hari minum. Sehari kalau beli dua biji terus. Dia mcm jadi ketagih. Ada org kata tak elok. Ada org kata boleh je takde masalah. Mcm mana pendapat korang ? Usia kandungan saya dah nak masuk 39minggu.

2 Balas

ok je sis, dh cukup bulan.. xde masalah pon

1y ago

itulah sbb selalu kita dgr dah hujung2 mmg elok minum air kelapa. tapi ada yg kata tak elok selalu sbb takut badan sejuk.

Boleh je